Hodnocení obchodu

4,9 9 hodnocení
5
8x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.3.2021
Obrovská spokojenost, pracovní boty jsou nejen krásné, ale i velice pohodlné a příjemné, manžel z nich má velikou radost. S obchodem naprosto bezproblémová komunikace, veliká ochota a rychlé dodání za super cenu. Rozhodně doporučujeme! Ještě jednou moc děkujeme a budeme se těšit na další obchod.
Avatar autora | 20.2.2021
Dobrá domluva, bezproblemová spolupráce. Jsem spokojen.
Avatar autora | 23.6.2020
+ Levnější než dovozce Spal pro ČR
+ Prvotřídní osobní jednání s panem R. Hudec

Měl jsem problém s ventilátorem Spal. Výhradní dovozce pro ČR nedokázal pomoci bohužel ani poradit. Za to Centrum tachografů konkrétně p, Hudec mi osobně několikrát telefonoval dokud se vše nevyřešilo ! Děkuji
Avatar autora | 9.4.2020
Byla jsem až překvapena s jakou rychlostí mi byla objednávka doručena. Pán byl velmi milý a velmi ochotný.
Avatar autora | 5.4.2020
S nákupem jsem byl maximálně spokojen. Hodně mi pomohli, protože měli zboží, které již bylo díky koronakrizi všude vyprodáno. Navíc to je materiál, který potřebuji díky současné situaci v práci, tak mi možná pomohli i zachránit zdraví. Dokázali to maximálně rychle, do druhého dne. Tohle se vážně nedá hodnotit pouhými pěti hvězdami. Velké díky.
Avatar autora | 24.3.2020
+ Rychlé a spolehlivé doručení

Avatar autora | 8.12.2019
Rychlá, odborná konzultace a obrovská ochota.
Avatar autora | 24.6.2019
+ Skvělý přístup a domluva. Maximální vstřícnost.

Avatar autora | 7.4.2019
Vše splnilo mé očekávání! Pouze jsem hodně zklamán s kufrem u výrobku! Jedná se o opravdu měkký plast který přišel prasklý a opravdu do slova "KUFR" nebo kufřík to má hodně daleko. Nevím zda nebylo u výrobku uvedený obal abych neklamal, ale opravdu obalem výrobku jsem zklamán!!..Dle mého názoru by to obchod měl uvádět!! Každý si myslí, že to přijde v kufříku a ona je to spíše taková dvojitá tvrdá folie!!...CO SE TÝKÁ OBCHODU CHÁPU, ŽE VŠE SE ODVÍJÍ OD CENY, ALE OPRAVDU OBALEM JSEM ZKLAMÁN!!!...a když je člověk zklamán celkově s výrobkem tak se to odráží na hodnocení obchodu!! Prosím zauvažujte o tom....
9 položek celkem